Opfris cursus

Opfriscursus

Het huidige verkeer is tegenwoordig veel drukker en complexer geworden. Je bent in het bezit van een rijbewijs of je hebt het net gehaald, maar je voelt dat je bepaalde vaardigheden nog niet echt goed beheerst. Dan is de opfriscursus iets voor jou!

Ook gebeurt het dat beginnende bestuurders die hun rijbewijs hebben behaald zich nog niet zeker genoeg voelen bij het uitvoeren van bepaalde verrichtingen. Tevens blijkt uit dat onderzoek dat ervaren bestuurders bepaalde vaardigheden niet goed genoeg beheersen, waar ze in het huidige verkeer wel mee geconfronteerd worden.

Vooral een aantal verrichtingen, denk bijvoorbeeld aan:
- achteruit inparkeren,

- file parkeren,

- in een straat keren

- bocht achteruit sturen,

- wanneer schakelen- enz.

Hoe moet ik ook alweer die handeling uitvoeren? Hoe kan ik de bijzondere verrichting in een keer goed doen? Hoe kun je voor jezelf maar ook voor anderen het autorijden veiliger maken? Ook het Nieuwe Rijden is een belangrijk onderdeel van het autorijden, gezien de luchtverontreiniging die autorijden het met zich meebrengt.

Autorijschool Karin de Ruiter wil je graag helpen door middel van een opfriscursus. Door een opfriscursus leer je de bijzondere verrichtingen, zonder (aangeleerde) trucjes, op de juiste wijze uit te voeren. Kortom het doel van de cursus is het toetsen van de rijpraktijk en het opfrissen van de theoriekennis. Zo is deze kleine investering gauw terugverdiend!

 De opfriscursus bestaat uit een of meerdere rijlessen die samen met jou bepaald en doorgesproken worden. In de rijlessen komen de belangrijkste bijzondere verrichtingen langs en krijg je extra les in de onderdelen die je moeilijk vindt. 
Eventueel is dit nog uit te breiden met losse lessen.